Friday Catblogging: Back Back Back

Paul Drake loves to rush the front door. He’s a house cat who thinks he wants to go outside. Not bloody likely: we live on a busy street that runs parallel to an even busier street. Sorry, Paulie.

I like to joke that Back Back Back is one of PD’s nicknames. Given his ongoing obsession with the Revel boudin meatloaf bag, another one could be Bag Bag Bag:

One thought on “Friday Catblogging: Back Back Back

  1. Ikkeu … , ik begin vast met een catblog … , hoef geeg cadeau voor me verjaardag te hebben. Mijn man gaf me een katkalender cadeau en dure Eau de Toilette … , té dure spray … Maar, wel geweldig lief van hem. Het ruikt heerlijk, alleen al als ik de spray oppak …
    Woensdag wordt ik 76 jaar jong en ik blog al sinds 8 augustus 2015 …
    Adrastos ligt dat in Alaska? Ligt het in Spanje? In welk continent ligt Adrastos? Is het jouw naam: Peter Adrastos Athas … , weet ik veel! * http://www.friedabblog.wordpress.com * Amsterdam, ligt in Europa en is de hoofdstad van Nederland, 24 april 2020

Comments are closed.