3 thoughts on “Friday Catblogging: Bowl Kitty

  1. Della Street . . . , “Chique de à la Poeppie”, we say in Holland . . . We were in the Betuwe for the appelblossom, it was arond 20 april . . . , so I go for the pear-, plumbloom and cherry-blossom. All those tree’s and I made a film of it, but . . . I don’t know how to show it to you. Look for it on my blog: http://www.friedabblog.wordpress.com, tittle = ‘Geil in Deil’ aan rivir the Linge in Gelderland . . . , between the big rivers ( up ) = Neder Rijn and down – Waal . . . What do I know about The Nederlands, those low countries under the see? I live now, hear in Holland for 73 jear’s and I know nothing, I see nothing . . . , the most little countrie of the hole world . . . But! Without the Dutch’s pergrim father’s . . . , ther was no New York, enz. and ect. . . . Adrastos is not your name? Adrastos is a city? Were? Heel veel liefs from Mieppie and Elfriede in Amsterdam, vrijdag 5 mei 2017

  2. Beautiful! Andaunted = onverschrokken, weet wat hij wil en laat zich niet van de wijs brengen, dat is geweldig! Ik weet op de Kalfjeslaan (= aan de Amstel, ‘t Amsterdamsebos) een café’tje/restaurantje met ‘n prachtige Kroegtijger op de toog en hij ligt daar majestueus, dus: ‘n schitterende verheven koninklijke “Maine Coon”, prachtig rose en langharig, als ‘n onverstoorbare Sfyns of ‘n ‘Colourpoint Pers’ . . . Ik weet het niet en was al héél, erg lang van plan, om daar naartoe te fietsen, om die “Kroeg-tijger” te fotograferen, om wat meer te weten te komen. Ik schrijf ‘t in me agenda . . . Elfriede Katharina Boellaard-Heinzel and I have a lot of pen name’s: Frieda, Friet, Frietje, Frieda-Elsje, Els . . . = http://www.friedabblog.wordpress.com * Amsterdam, maandag 8 mei 2017

Comments are closed.