Pulp Fiction Thursday: Darkness At Noon

Taglines can be misleading. Darkness At Noon is the tale of an old Bolshevik caught up in Stalin’s great purge. It’s a serious and highly-regarded look at the horrors of the Soviet system but Signet had books to sell. As long as Arthur Koestler got his fair share I have no beef with that. It was the way of the pulps.

2 thoughts on “Pulp Fiction Thursday: Darkness At Noon

    1. Ik weet dus helemaal niks! Vroeg me af wat ‘pulp’ eigenlijk is en wat is ‘fictie’ …?? Dat is toch fantasie … Zover ben ik nog niet! Ik schrijf niet creatief … , probeer een beetje te bloggen, met feiten en foto’s en dat is iets nieuws, dat bestond nog niet eerder in de literatuur … Mensen …, zoals ik werden als plebs aan de kant gezet, vooral als je vader een mof was …
      Ik MOET het altijd gezellig houden, vooral heel normaal doen en ABN schrijven = Algemeen Beschaafd Nederlands met de nadruk op beschaafd en netjes … Dus, ben ik alleen maar beleefd en zeg: “Goeie middag!” * http://www.friedabblog.wordpress.com * Amsterdam * 21 – 2 – 2019 *
      Dan nog wat: Mensen geilen alleen maar op hun eigen blogs … Voor een ander hebben ze geen tijd. Ik wilde een essay bloggen, waarvoor géén tijd meer is en begin maar eens met me haar uit te kamen … Morgen me haar wassen … Overmorgen me haar watergolven, dan kan ik weer als ‘chique de Friemel’ naar het chique winkelcentrum in Buitenvelderd …. Ja, met DOLCE CABBANA op, wor ik helemaal aangezien voor vol: 100 kilo!

Comments are closed.